Milujete vôňu čerstvých rožkov? Ten pocit zahryznutia, keď vám priam padnú zuby do mäkkej pavučiny a vy už len cítite tú obľúbenú chuť.
Avšak, nie vždy sa nám chce chodiť ráno do preplnených supermarketov alebo, lepšie povedané, už ani v tých supermarketoch to nie je to, čo to bývalo. Krásna vôňa a chrumkavý povrch je skôr umelá verzia ako pravá príprava s kvalitnými ingredienciami.
Práve preto by ste mali vyskúšať vlastné rožky. Ako na to? Jednoducho, podľa šikovného ústneho popisu a vizuálnej ukážky, ktorú vám ponúkame v dolnom videu.
Tak neváhajte a staňte sa aj vy domácou pekárkou ;)
Odporúčame prečítať: 10 sladkých a slaných toastových receptov
Reklama
Reklama
Odporúčame tiež: 6 vynikajúcich smoothie misiek
5 komentárov
simona v.
04.01.2017 23:55za vyskusanie to stoji :) predsa len to rozmrazovane a upecene, co v obchodoch predavaju ako "cerstve" nie je ono...
Adriána Jakubová
31.08.2016 13:07domáce vždy chutia lepšie :)
Soňa Krátka
20.07.2016 22:12už len vyskúšať...
Iveta Moravčíková
17.07.2016 18:51už som uvažovala skusit doma, lebo v poslednej dobe v ochodoch akosi kvalita klesá
Lucia Kobíková
17.07.2016 10:26Domáce sú vždy najlepšie :)