Teenagerská kráska Amanda Bynes na nespoznanie: Čo sa s ňou stalo?!

Herečka Amanda Bynes

Pamätáte si krásnu Amandu Bynes z ikonických romantických filmov? Zaručíme vám, že by ste ju tentokrát nespoznali! Napriek tomu, že herečka má iba 38 rokov, je viac než jasné, že jej životný štýl si prešiel skutočnými zákrutami. Ako je na tom dnes? 

Neprehliadnite: Do kín prišlo Tiché znamenie – Channing Tatum v ňom pozýva dievčatá na súkromný ostrov

Hviezdna kariéra od detstva

Amanda Bynes je jedna z najvýraznejších tvárí amerického televízneho a filmového sveta začiatku 21. storočia. Takisto je príkladom toho, aké náročné môže byť vyrastať v žiari reflektorov. Od detskej hviezdy s obrovským potenciálom až po dospelú ženu, ktorá zápasí so svojím mentálnym zdravím.

Amanda Bynes sa narodila v Kalifornii a jej kariéra začala už v ranom veku. Prvý veľký prelom prišiel, keď bola ešte dieťaťom, a to malo vplyv aj na jej dospievanie. Jej role boli vždy energické, zábavné a plné života, čo z nej robilo jednu z najžiadanejších mladých herečiek tej doby.

Prečítajte si: Rúcajú sa predstavy o rozprávkovom vzťahu? Jennifer Lopez a Ben Affleck od seba!

Amanda Bynes
INSTAGRAM / @amandaamandaamanda1986

Osobné boje a stiahnutie sa z verejného života

Ako to často býva, za leskom slávy sa vedia skrývať vážne problémy. V roku 2010 sa rozhodla dať si pauzu od herectva a sústrediť sa na svoj osobný život. To bol len začiatok obdobia, ktoré pre ňu nebolo ľahké. Amanda sa začala čoraz viac objavovať v bulvárnych médiách, ktoré pokrývali jej osobné problémy, vrátane bojov so závislosťami.

V roku 2013 bola Amanda hospitalizovaná na základe rozhodnutia súdu kvôli jej nevyspytateľnému správaniu a bolo jej diagnostikované vážne duševné ochorenie. Jej návrat do filmového priemyslu bol zatiaľ len okrajový.

Bude vás zaujímať: Ako to vyzeralo na premiére 4. série Emily in Paris? Armani Privé, Schiaparelli Couture a viac!

Amanda Bynes
INSTAGRAM / @amandaamandaamanda1986

Spustila sa? 

Ako môžeme vidieť aj dnes, herečka má za sebou niekoľko plastických úprav a zmien imidžu. Jej črty nežného dievčaťa sú preč. Zároveň je dôkazom odolnosti odrážajúc cestu poznačenú hlbokými výzvami, ale aj inšpirujúcimi návratmi. Dá sa tvrdiť, že jej cesta sa naďalej vyvíja. Po období relatívneho ústrania sa opatrne opäť dostala na verejnosť, kde ju zaznamenali aj paparazzi. 

Podľa médií Amanda prejavila záujem vrátiť sa k herectvu, aj keď s veľmi opatrným prístupom, ktorý bude dbať na jej duševné zdravie. Jej potenciálny návrat vyvolal značný záujem fanúšikov. My budeme iba ďalej sledovať, kam ju kroky zavedú.

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @amandabynesnews

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE