VIDEO: Unboxing IPL epilátora Braun Skin I-Expert a jeho porovnanie so Silk-expert Pro 5

V posledných rokoch získava IPL epilácia čoraz väčšiu popularitu. Niet sa však čomu čudovať. Je to metóda na dlhodobé odstránenie nežiaduceho ochlpenia, ktorá je oceňovaná hlavne pre svoju efektívnosť a relatívnu bezbolestnosť v porovnaní s tradičnými spôsobmi, ako holenie alebo vosková epilácia.

IPL epilácia funguje na princípe intenzívnych svetelných impulzov, ktoré prenikajú do pokožky a ničia vlasové folikuly, čo vedie k trvalému zníženiu rastu chĺpkov. Medzi jej hlavné výhody patrí dlhodobý efekt, použiteľnosť na rôzne časti tela a minimalizácia podráždenia pokožky.

Dnes sú už k dispozícii aj IPL epilátory na domáce použitie. Najnovším prírastkom na trhu je IPL epilátor značky Braun, konkrétne model Braun Skin I-Expert s úplne novou technológiou, ktorá, dá sa povedať, posunie IPL epiláciu v domácom prostredí na úplne nový level. V redakcii sme sa chceli na túto novinku pozrieť a pripravili sme unboxing, v ktorom dokonca porovnáme tento model s jeho predchodcom IPL epilátorom Braun Silk-expert Pro 5.

Pozrite si unboxing nového IPL epilátora od Braun:

Epilátor Braun Skin i-expert pre personalizované odstraňovanie chĺpkov

Braun Skin i-expert IPL je prvý systém na svete, ktorý sa učí s každým použitím a ponúka individuálny zážitok prispôsobený presne vám. Tento jedinečný, plne prepojený IPL systém sa učí a prispôsobuje, pričom poskytuje personalizovanú spätnú väzbu v reálnom čase prostredníctvom mobilnej aplikácie, ktorá je synchronizovaná s epilátorom.

Epilátor Braun Skin i-expert umožňuje dosiahnuť rýchle a dlhotrvajúce výsledky epilácie. Inteligentný systém automaticky prispôsobuje vyžarovanú energiu odtieňu vašej pokožky a poskytuje personalizované ošetrenie pre každú oblasť vášho tela v reálnom čase. To vám umožňuje odstrániť chĺpky podľa vašich predstáv.

Systém ponúka inteligentnú spätnú väzbu pokrytia a rozpoznávanie hlavice, čo vám pomáha dosiahnuť najlepšie výsledky tým, že vás usmerňuje, aby ste nevynechali žiadnu oblasť.

Braun Skin i-expert je jediný IPL epilátor s automatickým prispôsobením zábleskov odtieňu vašej pokožky a s funkciou Skin Check, čo zaručuje optimálne výsledky pri zachovaní úplnej bezpečnosti. Zároveň vám poskytne tipy na zlepšenie vašich ošetrení.

Benefity epilátora Braun Skin i-expert:

  • bezplatná aplikácia pre personalizované ošetrenie tela a tváre v pohodlí domova,
  • prevedie vás každým krokom procesu ako osobná kozmetička,
  • automaticky sníma odtieň vašej pokožky 80× za sekundu,
  • viditeľné výsledky už za 3 týždne,
  • vhodný aj na odstránenie chĺpkov v oblasti bikín, na tvári aj v intímnych partiách,
  • poskytuje 10 stupňov intenzity,
  • 3 hlavice – štandardná, široká a presná,
  • až 400 000 zábleskov. 

Anketa: Máte skúsenosť s IPL epiláciou?

Odpovedali 2 ľudia

50%
0%
50%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE