VIDEO: Letné novinky Dermacol – skvelý make-up na leto, neónové ceruzky, slnečná starostlivosť a ďalšie!

Letné novinky Dermacol 2024

Kozmetický trh sa neustále mení a rozvíja, pričom pravidelne ponúka nové produkty a inovatívne riešenia pre starostlivosť o krásu a pleť. Veľmi často práve pred letom prichádzajú mnohé značky s novinkami, ktoré reflektujú aktuálne potreby zákazníkov. Každý sa teší na nové textúry, farby, vône a účinné zložky, ktoré nám pomôžu pripraviť sa na slnečné dni a dovolenky.

Značka Dermacol nie je výnimkou a aj tento rok prináša novinky vo svojom sortimente. S dôrazom na ochranu pred slnečným žiarením, hydratáciu, osvieženie a skrášlenie pleti, Dermacol ponúka produkty, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Či už hľadáte dokonalý make-up na letné večery alebo spoľahlivú ochranu pred slnkom, Dermacol má riešenia pre každého.

Nedávno sme mali možnosť na tlačovej konferencii nahliadnuť na nové produkty Dermacol. Zaujalo nás množstvo noviniek, preto sme sa rozhodli natočiť video, v ktorom vám ich predstavíme. Medzi nimi sú napríklad neónové ceruzky na oči, ktoré je možné využiť aj na pery či farebné riasenky v hravých farbách.

Ak hľadáte vhodný krycí krém na letné dni, ktorý poskytne zjednotenie a skrášlenie pleti, no zároveň je ľahký a nezaťažuje, možno vás nadchne ďalšia novinka Hyaluron make-up and sérum. Alebo si potrebujete doplniť produkty na ochranu pleti pred slnkom? Aj v tom prípade vám letné novinky Dermacol poskytnú to, čo potrebujete. Želáme príjemné sledovanie!

Objav novinky Dermacol na leto 2024:

Anketa: Ktoré novinky značky Dermacol ťa zaujali najviac?

Odpovedal 1 čitateľ

100%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE