VILA V TALIANSKU Najnovšia kniha z úspešnej série Romantické úteky, ktorú príde autorka osobne predstaviť do Bratislavy!

VILA V TALIANSKU Julie Caplinová

Utečte na slnečné talianske pobrežie Amalfi, ponorte sa do tyrkysových morských vĺn a zamilujte sa do ďalšieho romantického príbehu z pera obľúbenej Julie Caplinovej! Autorka navyše zavíta po prvýkrát na Slovensko a 27. mája predstaví svoju novinku osobne na besede s autogramiádou, v Martinuse na Obchodnej ulici. Novinka vychádza pod značkou Cosmopolis, ktorá je súčasťou vydavateľstva GRADA Slovakia.

Tip pre vás: Ako odstrániť dvojitú bradu prirodzene bez skalpela? Pomôžu jednoduché cviky!

Vydajte sa za vôňou citrónovníkov

Textilná umelkyňa Lia Bathurstová vždy snívala o tom, že jedného dňa utečie na biele piesočnaté pláže na pobreží Amalfi – lenže súčasťou tohto sna nikdy nebolo stretnutie s jej skutočným otcom. Tým, o ktorom ešte pred niekoľkými týždňami vôbec nevedela. A predsa tu zrazu stojí pred bránami nádhernej vily, do ktorej jej zamietol prístup neznesiteľný – a zároveň neskutočne príťažlivý – Raphael Knight, obchodný manažér jej otca. Keď Lia vďaka starej čiernobielej fotografii dokáže, že jej tvrdenie bolo pravdivé a je dcérou známeho talianskeho herca, Raph je odhodlaný uistiť sa, že táto cudzinka s dlhými kučeravými vlasmi a nákazlivým úsmevom nemá postranné úmysly. Aj keby to znamenalo, že ju nespustí z dohľadu. Na romantickom pobreží Amalfi obsypanom citrónovníkmi začne byť čoskoro horúco, a nebude to spôsobené len počasím...

vychádza 28. mája 2024, 368 strán, formát 145 x 205 mm, brožovaná väzba so záložkami, 16,99 €

Odporúčame: Je instantná káva tvojím denným spoločníkom? Rozlúč sa s ňou!

Vila v Taliansku Redakcia

JULIE CAPLINOVÁ v Bratislave

Julie Caplinová je závislá od cestovania a dobrého jedla. Neustále sa snaží objaviť ten najlepší džin, a dokonca aj svoju prvú knihu napísala vo chvíľkach medzi ochutnávkami tohto nápoja, ktorému sa hovorí aj „holandská guráž“.

Ako PR riaditeľka sa dlhé roky potulovala po Európe a sprevádzala tých najlepších gastronovinárov na press tripy, aby ochutnali gastronomické pochúťky v najrôznejších mestách Talianska, Francúzska, Belgicka, Španielska, Dánska a Švajčiarska. Tieto cesty sa stali pre ňu neskôr inšpiráciou na napísanie úspešnej série Romantické úteky, ktorú odštartovala Kaviareň v Kodani.

Autorka prijala pozvanie a na konci mája zavíta do Bratislavy. Svojim čitateľkám a čitateľom príde osobne predstaviť najnovšiu knihu zo série Romantické úteky Vilu v Taliansku. Beseda s autogramiádou sa uskutoční 27. mája o 17. hodine v Martinuse na Obchodnej ulici. Srdečne vás pozývame!

V prípade záujmu o rozhovor ma prosím kontaktuje.

Neprehliadni: Novinky z vydavateľského domu GRADA na apríl 2024

Bestsellerová séria ROMANTICKÉ ÚTEKY

Knižná séria Romantické úteky je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších romantických sérií. Britská autorka Julie Caplinová v nej svojich čitateľov berie na mnohé zaujímavé miesta, kam hrdinky utekajú za láskou. V týchto príbehoch sa spája milá a pohodová atmosféra známych miest a sympatické hrdinky. Aj napriek problémom, s ktorými sa stretávajú, prídu všetky na to, že šálka kávy spraví náladu, dobrý koláčik vykúzli úsmev na perách a lásku môžete nájsť aj pri šľahaní krému do makróniek. A práve tú kúzelnú schopnosť prepojiť romantiku s vášňou pre jedlo a vykresliť atmosféru miesta oceňujú všetky čitateľky, ktoré si sériu Romantické úteky obľúbili. Čitateľky sa môžu tešiť na ďalšie knižky, pretože autorka prezradila, že má s vydavateľom naplánované už dva nové romantické úteky. V máji 2022 navštívila Prahu a tá ju očarila natoľko, že ešte počas svojej návštevy prezradila, že jeden z príbehov určite zasadí do tejto krásnej európskej metropoly.

V slovenskom jazyku od autorky vyšlo:

Bestsellerová séria ROMANTICKÉ ÚTEKY GRADA

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE