Dovolenka v Chorvátsku - túto villu odporúča aj Dominika Cibulková!

LIOQA Resort v Chorvátsku

 je už dlhé roky obľúbenou destináciou pre dovolenkárov z celého sveta a, samozrejme, aj zo Slovenska a Česka. Svojou krásnou prírodou, čistým morom a pohostinnosťou miestnych obyvateľov láka ročne tisíce turistov. Ak plánujete dovolenku v tejto nádhernej krajine, máme pre vás skvelý tip na ubytovanie – LIOQA Resort, ktorý odporúča aj známa slovenská tenistka Dominika Cibulková.

Odporúčame:  Chce to zmenu? Tu sú TOP tipy na letné účesy, ktoré budeš milovať!

Zaručene dobrá poloha!

Rezort LIOQA sa nachádza neďaleko Guduce – malej dedinky na západnom pobreží ostrova Ugljan. Ugljan je jedným z najžiadanejších a najnavštevovanejších chorvátskych ostrovov. Je známy svojou magickou prírodou, azúrovo modrými zálivmi a romantickými lagúnami. Takisto ponúka bohatú históriu siahajúcu až do rímskej éry a je plný malých malebných rybárskych dedín. Skutočne jeden z najkrajších chorvátskych ostrovov.

Ugljan, nazývaný aj Zelený ostrov Jadranského mora, je najbližším ostrovom k mestu Zadar, teda nie ste ďaleko od trošku rušnejšieho života, ale, predovšetkým, hlavného letiska, ktoré prijíma lety z väčšiny európskych hlavných miest.

Prečítajte si: Najúžasnejšie pláže na Sardínii, ktoré ti vyrazia dych!

Lioqa resort Chorvátsko
INSTAGRAM / @lioqa_resort

LIOQA Resort: luxus a komfort na prvom mieste

Dominika Cibulková jednoducho vie, čo je dobré. Návrat do Chorvátska musí byť vo veľkom štýle, a to tak aj je! Dominika je známa svojím nadčasovým vkusom a náročnosťou na kvalitu. Svoju dovolenkovú sezónu zavŕšila spolu s rodinou oddychom v Chorvátsku, konkrétne v rezorte LIOQA, a to dokonca dvakrát! Presne tak, niečo na tomto rezorte bude! Prečo práve tento? Pretože LIQOA spĺňa najvyššie štandardy a poskytuje maximálne pohodlie a súkromie.

Luxus, bezpečnosť a súkromie. To je to, čo perfektne definuje exkluzívny 5* súkromný rezort LIQOA. Perfektná poloha z neho robí miesto, ktoré je dostatočne ďaleko od preplnených pláží, a napriek tomu dostatočne blízko spoločenského života. Má tiež ideálnu juhozápadnú orientáciu s krásnym panoramatickým výhľadom na more a romantickými západmi slnka.

Táto vila ponúka všetko, čo potrebujete pre svoju dokonalú dovolenku. Moderné zariadenie, priestranné izby, súkromný bazén a nádherný výhľad na Jadranské more – to všetko a ešte viac. Je to, veru, tak!

Čo LIOQA Resort ponúka?

21 luxusných víl vystavaných v štyroch radoch na pobreží s priamym prístupom na pláž. Pláž ponúka aj ležadlá a slnečníky výhradne pre ubytovaných dovolenkárov.

Luxusné ubytovanie

Vily v LIQOA Resort sú vybavené moderným a štýlovým nábytkom, ktorý spája komfort a eleganciu. Každá vila je dôkazom modernej architektonickej dokonalosti a je vybavená najmodernejším vybavením vrátane inteligentných domácich systémov, špičkových spotrebičov a udržateľných materiálov, čo odráža záväzok k luxusu, pohodliu a ekologickému povedomiu. Vývoj je výsledkom spolupráce s medzinárodne uznávanými odborníkmi. Každá vila má teda skutočne priestranné izby, plne vybavenú kuchyňu a luxusné kúpeľne.

Tip pre vás:  Európske Maldivy: Zbaľ kufor a objav nádherné destinácie v Európe pripomínajúce Maldivy

Lioqa resort Chorvátsko
INSTAGRAM / @lioqa_resort

Súkromný bazén

Každá vila má svoj vlastný súkromný bazén, kde si môžete užívať osviežujúce kúpanie bez rušenia.

Úžasný výhľad

Z terasy vily si môžete vychutnať nádherný výhľad na Jadranské more a okolitú prírodu.

Blízkosť pláží

Rezort je situovaný v blízkosti niekoľkých krásnych pláží, kde si môžete užívať slnko, more a vodné športy.

Súkromie a pokoj

LIQOA Resort je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú únik od ruchu mesta a túžia po kľudnej a ničím nerušenej dovolenke.

VIVA Beach Club

Tento exkluzívny beach club sa môže pochváliť dvoma komunitnými bazénmi, vonkajším priestorom na cvičenie a terasou s reštauráciou a barom. Jeho poloha na pláži je ideálna pre všetkých, ktorí tam túžia zakotviť svoju loď.

24/7 bezpečnosť a profesionálny personál

Odporúčame:  Znamenia zverokruhu, ktoré boja záväzkov - Týchto 5 je nadmieru opatrných

 

Lioqa resort Chorvátsko
INSTAGRAM / @lioqa_resort

Lioqa resort Chorvátsko
INSTAGRAM / @lioqa_resort

Kam sa vybrať v okolí?

Okolie LIQOA Resort ponúka množstvo zaujímavých miest a aktivít, ktoré si nesmiete nechať ujsť:

Mesto Zadar

Historické mesto Zadar je len krátku chvíľu od rezortu a je známe svojimi úchvatnými pamiatkami, ako sú Rímske fórum, Katedrála sv. Anastázie, ale ponúka aj rôzne iné akčnejšie atrakcie.

Národný park Kornati

Tento národný park je rajom pre milovníkov prírody a potápania. Skladá sa z množstva malých ostrovov a ponúka úchvatné scenérie a bohatý podmorský život.

Plitvické jazerá

Jeden z najkrajších národných parkov v Európe, Plitvické jazerá, je známy svojimi kaskádovitými jazerami a vodopádmi. Tento park je zapísaný na zozname UNESCO a je ideálnym miestom na celodenný výlet aj s rodinou.

Ostrov Pag

Tento ostrov je jeden z najznámejších v Chorvátsku a mnoho dovolenkárov smeruje práve tam. Preto sa ho rozhodne oplatí navštíviť. Je známy svojimi krásnymi plážami a vynikajúcim ovčím syrom. Môžete tu tiež navštíviť soľné polia a starobylé mestečko Pag.

Bude vás zaujímať: Najkrajšie zámky a hrady na Airbnb, kde môžete stráviť noc alebo dokonca dovolenku

Ostrov Pag
www.lanterna-mandre.com

Aktivity na vode

V blízkosti rezortu máte možnosť vyskúšať rôzne vodné športy, ako je potápanie, windsurfing, plachtenie alebo rybolov.

Prečo si vybrať práve LIQOA Resort?

Ak hľadáte miesto, kde si môžete dopriať luxus, komfort a súkromie, Lioqua Resort je tou správnou voľbou. Tento rezort ponúka všetko, čo potrebujete pre dokonalú dovolenku - od moderného ubytovania, cez nádherné výhľady, až po skvelé možnosti na relax a zábavu. Navyše, odporúčanie od našej Dominiky je zárukou, že váš pobyt bude naozaj výnimočný.

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @lioqa_resort, INSTAGRAM / @domicibulkova

Anketa: Patrí Chorvátsko aj medzi vaše obľúbené destinácia?

Odpovedal 1 čitateľ

100%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE