Uľahčite si tohtoročnú prípravu vianočných zákuskov a siahnite po zdobení od Dr.Oetker. Ozdobia vaše chutné koláče na výbornú a zároveň ušetria čas na príjemné chvíle v kruhu najbližších.
Novinka - Čokoládové číslice a písmenká extra horká čokoláda
Čokoládové dekorácie z vysokokvalitnej extra horkej čokolády s obsahom kakaa 56 %. Balenie obsahuje 63 písmeniek a znakov z abecedy a 19 číslic od 0 do 9 vhodných na ozdobenie tort, dezertov, zmrzliny aj šľahačky. Tip: Krémy, šľahačky a zmrzliny zdobíme tesne pred podávaním. Polevy zdobíme ešte pred stuhnutím.
Novinka - Salted caramel crunch
Geniálna kombinácia chutí: karamel & soľ – svetový hit pôvodom z Bretónska. Neobvyklá geniálna kombinácia sladkého karamelu a soli vznikla v Bretónsku okolo roku 1970 a nový trend bol okamžite na svete. Dnes je slaný karamel veľkým hitom medzi milovníkmi sladkého aj medzi profesionálmi.
Novinku Salted caramel crunch od Dr. Oetker môžete použiť na akúkoľvek tortu či dezert alebo si na ňom môžete pochutnávať len tak. Dodá jedinečnú kombináciu pôžitku zo sladkého, s jemným, ale aj tak zreteľným slaným dotykom.
Odporúčame prečítať: Kuracie prsia na čínsky spôsob
Snehové vločky
Cukrové snehové vločky sú ideálnym zdobením zimného a obzvlášť vianočného pečenia. Stačí nasypať na čokoládovú polevu či krém a hneď sa pečivo premení na umelecké dielo. A deti vám budú s radosťou pomáhať so zdobením!
Snehovými vločkami si môžete tiež ozdobiť zákusky, torty, puding či zmrzlinu.
Exkluzívne balenie v sklenenej dóze s praktickou dávkovacou mriežkou vám uľahčí manipuláciu. Ak nespotrebujete celé balenie naraz, dózu môžete uzavrieť a zdobenie spotrebovať neskôr.
Odporúčame prečítať: Recepty na zdravé varianty vianočného pečiva, z ktorého nehrozia tukové faldíky
Tubičky na zdobenie
Jedinečný výrobok – praktické tubičky na jednoduché zdobenie tort, zákuskov i pečiva. Cukrová poleva (červená, žltá, biela a zelená) v malých plastových tubičkách.
Výborne sa držia a majú tenučké zakončenie, preto nimi môžete veľmi ľahko ozdobiť múčnik podľa vašej ľubovôle. Písmenká, obrázky, nič nie je problém. A deti z nich budú nadšené!
Odporúčame prečítať: Recept na domáce banánové kokosky
Zdobenie 4 druhy
Biela farba je krásnym symbolom zimy, ktorý nesmie chýbať ani na vašom vianočnom stole. Zdobenie 4 druhy biele obsahuje perličky, hviezdičky, guľôčky a srdiečka. Zdobenie môžete ľubovoľne kombinovať alebo použiť len jeden druh, podľa vašej chuti a fantázie. Vytvoríte si tak jednoducho krásne nazdobenú vianočnú tortu, roládu, zákusok či drobné pečivo. Biele zdobenie výborne vynikne na tmavej čokoládovej poleve, čokoládovom kréme alebo na červenom džeme (napríklad malinovom). Elegantné biele zdobenie dodá vášmu vianočnému pečivu ten správny zimný pôvab.
Vďaka Zdobeniu 4 druhy zlaté/strieborné Dr. Oetker získa vaše linecké pečivo, vianočná torta alebo muffiny slávnostný vzhľad a budú ozdobou vianočného stola.
Červené, modré, žlté a zelené perličky s mäkkým vnútrom a lahodnou jahodovou príchuťou dodajú vašim koláčom, dezertom a tortám pestrý vzhľad, vďaka ktorému zaujmú už na prvý pohľad.
Praktická dóza so 4 priehradkami je navyše zárukou toho, že aj vaše deti zvládnu zdobenie bez problémov.
Odporúčame prečítať: Recept na domáci vaječný a čokoládový likér
Marcipánové potešenie so 40 % mandlí
Marcipánové guľôčky, unikátne linecké cesto či torta odetá do marcipánu. Kto by tieto dobroty nemiloval? Ani ich príprava nemusí zabrať hodiny času. S marcipánom od Dr.Oetker sa pracuje veľmi jednoducho – stačí ho vybrať z fólie a môžete začať tvoriť, modelovať, tvarovať. Dá sa použiť nielen na zdobenie a pečenie, ale aj ako poťahovacia hmota na torty. Kvalita marcipánu od Dr.Oetker spočíva v tom, že obsahuje 40 percent mandlí a aj vďaka nim má krásnu prírodnú farbu. Jeho prepracovaná výroba a výnimočná receptúra je navyše zárukou vláčnosti a skvelej chuti. Naraz tak poteší všetky vaše zmysly.
Odetá do bieleho fondánu
V nádherných šatách z fondánu od Dr.Oetker zažiari každá torta či múčnik. Táto čisto biela poťahovacia a modelovacia cukrová hmota je mimoriadne hladká a tvarovateľná. Po rozbalení sa dá okamžite použiť, preto je vhodná aj pre cukrárskych začiatočníkov. Stačí ju rozvaľkať na pracovnej doske posypanej práškovým cukrom či Solamylom, preniesť na tortu, vyrovnať a popritláčať. Výsledkom je zamatovo hladký a snehobiely povrch, ktorý láka na ďalšie zdobenie. Fondán vystačí na potiahnutie torty upečenej v tortovej forme s priemerom 26 cm. Okrem poťahovania tort si z neho ľahko vymodelujete aj drobné ozdoby, ktoré vaše dielo privedú do dokonalosti.
Odporúčame prečítať: Vianočné klobásové koláčiky