3 najpodlejšie znamenia zverokruhu, ktorým sa radšej vyhni

Najpodlejšie znamenia zverokruhu

Astrológia je fascinujúcim nástrojom, ktorý nám môže pomôcť lepšie pochopiť naše osobnosti a správanie. Každé znamenie zverokruhu má svoje silné a slabé stránky, a kým niektoré znamenia sú známe svojou láskavosťou a dobrosrdečnosťou, iné môžu mať sklony k zákernejšiemu správaniu.

Každé znamenie zverokruhu má svoje pozitívne črty, no niektoré sú známe tým, že sú vo svojich interakciách viac konfrontačné, dominantné alebo intenzívnejšie, čo môže byť niekedy vnímané ako zlé. Ktoré tri znamenia zverokruhu, sa považujú za zlomyseľné a podlé kvôli svojim prirodzeným vlastnostiam? Patríte medzi ne aj vy?

Neprehliadni: Horoskop na júl 2024 predpovedá silné emócie, ale i pracovné úspechy

Škorpión

Škorpión, ktorému vládne Mars a Pluto, je často na vrchole zoznamu, pokiaľ ide o intenzitu a potenciál podlosti. Škorpióni sú známi svojou vášňou a hlbokou emocionálnou intenzitou, ktorá sa niekedy môže premietnuť do zúrivého a nemilosrdného správania. Sú neuveriteľne vnímaví a dokážu rýchlo identifikovať slabé stránky ostatných, pričom tieto znalosti využívajú vo svoj prospech, ak sa cítia ohrození alebo ukrivdení.

Škorpióni len tak ľahko neodpustia a dokážu sa pomstiť aj za maličkosť. Ich odhodlanie spôsobuje, že môžu byť neúnavní v úsilí o to, čo považujú za správne, niekedy na úkor pocitov iných.

Zaujme Ťa: TIETO znamenia zverokruhu, by nemali byť spolu - našla si sa medzi nimi?

Najpodlejšie znamenia zverokruhu Depositphotos

Baran

Baran, ktorému vládne Mars, je známy svojou ohnivou a agresívnou povahou. Jednotlivci v znamení Barana sú priami, často až veľmi otvorení, a nevyhýbajú sa konfrontácii. Ich súťaživý duch a túžba byť najlepšími môžu pôsobiť bezohľadne a kruto.

Baran môže byť temperamentný a impulzívny, v zápale hnevu reaguje tvrdo bez toho, aby zvážil dôsledky svojich slov alebo činov. Ich asertivita a pud sa môžu javiť ako panovačné a zastrašujúce, čo môžu citlivejší alebo pasívnejší vnímať ako podlé.

Kozorožec

Kozorožec, ktorému vládne Saturn, je často vnímaný ako chladný a neústupný. Kozorožci sú vysoko ambiciózni a orientovaní na cieľ, pričom uprednostňujú úspech nadovšetko. Toto neúnavné presadzovanie svojich cieľov môže spôsobiť, že sa zdajú byť ľahostajní k emóciám a potrebám iných. Kozorožci môžu byť veľmi kritickí a nároční, pričom od ostatných očakávajú, že budú dodržiavať ich vysoké štandardy a pracovnú morálku.

Ich pragmatický a nezmyselný prístup k životu môže pôsobiť drsne a nesympaticky, najmä v situáciách, keď je potrebná emocionálna podpora a porozumenie. Ich zameranie na praktickosť pred emóciami môže spôsobiť, že sa tým, ktorí si cenia vrúcnosť a empatiu, budú zdať zlí.

Pozri aj: 5 znamení zverokruhu, ktoré sa ľahko zamilujú: Patríš medzi ne aj ty?

Najzákernejšie znamenia zverokruhu Depositphotos

Najzákernejšie znamenia zverokruhu - kto vedie?

Váhy, Býk, Rak a Panna majú podobné negatívne vlastnosti - sú uzavretí, majú sklon pomstiť sa každému, kto im ublíži a nikdy nezabudnú, keď im niekto ublíži. Stále však existuje jedno znamenia, ktoré je na prvom mieste pokiaľ ide o intrigy a zákernosť. Toto nie je nikto iný ako Škorpión. 

Škorpión je taký ambiciózny a chce uspieť vo všetkom, čo robí, že ak sa mu postavíte do cesty, vymyslí nekonečné spôsoby, ako vás zničiť bez toho, aby ste si to vôbec uvedomovali.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE