Aperol Spritz Make-up: TENTO letný hit jednoducho musíš vyskúšať!

Aperol Spritz Make-up

Čo je lepšie ako dobre vychladený Aperol Spritz v horúcom letnom počasí? A čo tak premeniť pocit radosti, ktorý získate, keď si dáte prvý dúšok, do vzhľadu make-upu inšpirovaného týmto populárnym drinkom?

Make-up Aperol Spritz je najnovším hitom v kozmetických trendoch, ktorý sa stal virálnym vďaka Hailey Bieber. Tento letný make-up kondenzuje krásu západu slnka do vašich líc a dodáva svieži a zlatistý vzhľad. 

Ak máte radi broskyňovú žiaru inšpirovanú týmto kokteilom, dodajte svojej kozmetickej rutine trochu iskru s make-upom Aperol Spritz. Ako tento vzhľad docieliť?

Neprehliadni: 10 vecí, ktoré nikdy nepoužívaj na tvár – ako môže mydlo, vazelína alebo telový krém škodiť pleti?

Čo je to Aperol Spritz?

Tento obľúbený kokteil bol vynájdený v roku 1919 ako osviežujúci nápoj, ktorý pomáhal ľuďom ochladiť sa počas horúcich talianskych letných dní. Názov však siaha až do 19. storočia, keď časti regiónu Veneto v severnom Taliansku ovládalo Rakúsko-Uhorsko. O návštevníkoch a vojakoch z iných častí ríše sa hovorilo, že považovali talianske vína za príliš silné, a tak ich odľahčili pridaním vody.

Aperol Spritz obsahuje tri základné zložky: Prosecco, sódu a Aperol. Aperol je taliansky aperitív vyrobený z rebarbory, kôry cinchony a koreňa horca, ktorý dodáva nápojom nápadný oranžový odtieň (a výrazne horkosladkú chuť). Spritz sa zvyčajne podáva s ľadom a ozdobený pomarančom.

Pozri aj: Ako urýchliť rast vlasov – 7 tipov, pre rýchlejší rast vlasov

Čo je to Aperol spritz make- up INSTAGRAM/haileybieber

Čo je to Aperol Spritz make-up?

Podľa nových údajov TikTok zaznamenali vyhľadávania výrazu #orangeblush za posledný mesiac obrovský 90% nárast po tom, čo Hailey Bieber vymyslela výraz „Aperol Spritz make-up“.

Tento vzhľad je o vystihnutí charakteristických pikantných tónov kokteilu v orosenom krásnom letnom vzhľade. Horkasté pomaranče, nádych rebarbory, hrsť tajných bylín a korenín - to všetko je zachytené v tomto osviežujúcom make-upe pre letný look. 

Peach fuzz (broskyňová) bola označená ako farba roku 2024 a toto je spôsob, ako ju preniesť aj do krásy. A čo môže byť lepším kokteilom ako oranžovo sfarbený Aperol spritz? Ten sa stal inšpiráciou pre tento letný make-up.

Základom tohto trendu je lícenka s bohatým oranžovým odtieňom – vychádzajúc z jedného z obľúbených letných kokteilov. 

Aké odtiene kombinovať?

Zatiaľ čo oranžová je hlavným odtieňom tohto make-upu, mala by byť zmiešaná s rôznymi podobnými odtieňmi typu Aperol, aby sa vytvoril viac tvarovaný efekt. Trikom je použiť rôzne odtiene lícenky na vytvorenie rozmeru pre zvýraznenie prirodzených čŕt. Pri vytváraní make-upu Aperol Spritz vsaďte na západné oranžovej, broskyňovej a žiarivej ružovej pre vytvorenie zlatistého vzhľadu.

Zaujme Ťa: Multifunkční kúzelníci na leto 2024 od Nivea

Letný make-up INSTAGRAM/sofiablinguica_makeupartist

Ako aplikovať make-up Aperol Spritz?

Hlavným zameraním make-upu Aperol spritz je blush - farba na líčka, čo znamená, že hlavné body umiestnenia budú na lícach. Tento vzhľad make-upu sa dá pomerne ľahko prispôsobiť, takže vyhovuje takmer každému tvaru tváre.

Trik je v použití rôznych odtieňov lícenky na vytvorenie rozmeru a zvýraznenie vašich prirodzených čŕt. Zmiešajte dva až tri odtiene lícenky, aby ste vytvorili gradient, pričom použite hlbšiu lícenku s chladným tónom smerom ku kontúrovacej oblasti a jasnejší, živší odtieň na vrchnú časť lícnych kostí. 

Pre dokonalý vzhľad Aperol spritz použite očný tieň v oranžovom tóne a koralový alebo broskyňový rúž.

INŠPIRUJTE SA: Letný make-up Aperol Spritz

Hailey Bieber make- up INSTGRAM/haileybieber

PINTEREST/deavita.fr

Make-up Aperol Spritz PINTEREST/Blushingloves


Letný make-up PINTEREST/Diane Ramos

AKo aplikovať make-up Aperol Spritz PINTEREST/Ashley Hall

Letný make-up PINTEREST/monde


Zdroj foto: úvodná koláž - PINTEREST/vivaglammagazine.com, PINTEREST/Lupe Ortega, Pinterest/refinery29.com




0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE