Outfity, ktoré stoja za to! Pozrite sa na tohtoročný Lovestream 2024

Slovenské celebrity na festivale Lovestream 2024

Festival Lovestream, ktorý tento rok na chvíľu prerušila nepríjemná búrka, sa mohol pochváliť opäť skvelým programom. A keby len programom! Po poriadnej dávke outfitových inšpirácií z Grapu sme si pre vás pripravili aj „part 2“. 

Festival je už za nami, no ešte stále rezonuje v ušiach nielen pre úžasné hudobné zážitky, ale aj pre dychberúce módne kreácie. Slovenské celebrity opäť nesklamali a ukázali, že festivalová móda vie byť o pohodlí aj o tom, ako upútať pozornosť. Tento rok bolo na Lovestreame vidieť všetko – od elegantnej bielej až po odvážne leopardie vzory. Poďme sa teda bližšie pozrieť na to, čo si na seba obliekli najväčšie slovenské hviezdy.

Inšpirujte sa: Takéto plavky si zvolili na sezónu 2024 Cibulková, Gáboríková a ďalšie známe Slovenky

Módne hity slovenských celebrít

Dr. Alena Pallová

P. doktorka Alena Pallová to s módou vie ako nikto! Tentokrát stavila na čistotu a eleganciu. Jej celobiely outfit pôsobil minimalisticky a zároveň sofistikovane. Biele šortky skombinovala s ľahkým topom, ktorý bol vkusne doplnený jemnými doplnkami a kabelkou. Aj keď festivalová móda často inklinuje k extravagantnejším kúskom, Alena svojou bielou paletou ukázala, že aj jednoduché farby môžu byť na festivale osviežujúce a vyžarov luxus.

Alena Pallová na festivale Lovestream 2024
INSTAGRAM / @alenapallova

Veronika Vágnerová

Veronika Vágnerová rozhodne vie, ako upútať pozornosť. Tento rok stavila na odvážne leopardie čižmy, ktoré skombinovala s krátkymi basic kraťasmi a bielym topom. Leopardí vzor je síce ikonický a možno trochu riskantný, ale Veronika ho zvládla s gráciou. Ideálny look pre tých, ktorí sa neboja ukázať svoju divokú stránku a postavu. 

Veronika Vágnerová na festivale Lovestream 2024
INSTAGRAM / @veronika.vagnerova

Ivana Gáboríková a Marián Gáborík 

Ivana Gáborík prišla na festival v sprievode svojho manžela a obaja ladili v sofistikovanej sivej. Sivá môže byť niekedy považovaná za nudnú, no Ivana dokázala, že to vôbec nemusí byť pravda. Tak, ako to u nej už býva zvykom. Ich outfity boli dokonale zladené, čo pôsobilo veľmi elegantne. A čo tie doplnky? Tie pridali extra šmrnc! 

Prečítajte siHailey Bieber a jej tehotenské bruško v tých najviac trendy kúskoch

Ivana Gáboríková a Marián Gáborík na festivale Lovestream 2024
INSTAGRAM / @iversanns

Soňa Skoncová

Soňa Skoncová je dôkazom toho, že každá môže byť sexi mama! Zažiarila v mini čiernych korzetových šatách, ktoré doplnila výraznými zlatými čižmami. Tento kontrastný outfit pôsobil neodolateľne a Soňa v ňom vyzerala ako kráľovná. Kombinácia čiernej a zlatej nikdy nevyjde z módy, a Soňa toto pravidlo využila naplno.

Soňa Skoncová na festivale Lovestream 2024
INSTAGRAM / @sonaskoncova

Daniela a Veronika Nízlové

Daniela a Veronika Nízlové, známe ako „Twiins“, zvolili koordinované outfity, ktoré opäť ukázali ich nezameniteľný štýl. Jedna z nich sa rozhodla pre leopardie šaty, zatiaľ čo druhá sa predviedla v džínsových dlhých šatách. Ich looky boli perfektným mixom medzi divokosťou a ... divokosťou. Sisters power sa ukázala v plnej sile a opäť dokázali, že ako dvojica vždy vedia, ako na seba upútať pozornosť.

Daniela a Veronika Nízlové na festivale Lovestream 2024
INSTAGRAM / @danielatwiins

Lela Ceterová

Lela Ceterová sa nebála ukázať svoje krivky v mini čiernych šatách s hlbokým výstrihom. K tomu pridala štýlový klobúka výraznejší make up, ktorý jej outfit ešte viac zvýraznil. Tento look bol pre Lelu typický – provokatívny, no zároveň veľmi vkusný.

Bude vás zaujímať: Streetwear trendy: Najpopulárnejšie modely obuvi v roku 2024

Lela Ceterová Lovestream
INSTAGRAM / @lela_ceterova_official

Magdaléna Šebestová

Bývala Misska Magdaléna Šebestová stavila na pohodlný, no pritom šik outfit. Šortky a biely top sú ideálnou voľbou pre letný festival. Magdaléna ukázala, že aj v jednoduchosti sa dá zažiariť. Tento outfit bol nenútený, no stále veľmi štýlový – perfektný pre tých, ktorí chcú vyzerať dobre, ale zároveň sa cítia pohodlne.

Lovestream opäť potvrdil, že móda na festivaloch nie je len o tom, čo je práve „in“, ale hlavne o sebavyjadrení a originalite. 

Magdaléna Šebestová na festivale Lovestream 2024
INSTAGRAM / @meggieseb

Anketa: Kto to podľa vás zvládol najlepšie?

Odpovedali 2 ľudia

0%
50%
50%
0%
0%
0%
0%

Slovenské osobnosti na festivale Lovestream 2024

7

1/7
Zdroj: INSTAGRAM / @betus_385

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @veronika.vagnerova, INSTAGRAM / @meggieseb, INSTAGRAM / @iversanns

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE