Taylor Swift oficiálne najbohatšou hudobníčkou sveta! Jej majetkom má takúto hodnotu...

Taylor Swift najbohatšia speváčka

Taylor Swift sa oficiálne stala najbohatšou hudobníčkou na svete, a predbehla tak Rihannu s ohromujúcim čistým majetkom 1,6 miliardy dolárovJej vzostup k miliardárskej pozícii je poháňaný predovšetkým obrovským úspechom jej momentálnym Eras Tour. To láme rekordy tým, že sa stalo vôbec prvé koncertné turné, ktoré prekonalo príjmy vo výške 1 miliardy dolárov. 

Toto turné, ktoré sa začalo v marci 2023, prinieslo predaj vstupeniek v stovkách miliónov, pričom len prvá časť jej podľa odhadov zarobila 190 miliónov dolárov. Ohromujúca popularita turné v kombinácii s jej rozsiahlym hudobným katalógom, ktorý má hodnotu 600 miliónov dolárov, posunula Swift do elitnej finančnej ligy.

Toto si prečítajte: Hollywoodska bohyňa Salma Hayek a jej úžasných 58 rokov. Ako sa udržuje vo forme?

Taylor Swift na turné Eras Tour
INSTAGRAM / @taylorswift

Premyslené kroky

Speváčkin obchodný talent a schopnosť neustále sa prispôsobovať meniacemu sa hudobnému priemyslu tiež zohrali významnú úlohu v jej finančnom raste. Na rozdiel od mnohých umelcov, Taylor úspešne využila svoje hudobné vydania a vystúpenia, ako aj svoje strategické rozhodnutia na opätovné nahranie predchádzajúcich albumov. Tak si nielen udržala, ale aj rozrástla svoje bohatstvo. Okrem zárobkov z hudby vlastní asi 125 miliónov dolárov v nehnuteľnostiach, čím ďalej diverzifikuje svoje príjmy.

Inšpirujte sa: Mačka Taylor Swift je tretím najbohatším zvieraťom na svete: Ako si „zarába"?

Vplyv nielen v hudobnej sfére 

Jej vzostup k finančnej dominancii nie je len o peniazoch. Jej vplyv na hudobný priemysel, najmä na ženy a mladú generáciu, je skutočne hlboký. Stanovila nové štandardy a pripravila cestu pre ďalšie umelkyne, aby dosiahli podobný úspech. V roku 2023 bola zaradená ako jedna z najvplyvnejších žien na svete, čo podčiarkuje jej ďalekosiahly vplyv na kultúru, ekonomiku, a dokonca aj politiku.

Bude vás zaujímať: Film Joker: Folie à Deux príde do kín už o pár dní, Lady Gaga ho podporila vydaním nového albumu

Taylor Swift a jej album 1989
INSTAGRAM / @taylorswift

Jej cesta k statusu miliardárky a pokračujúca dominancia vo svete zábavy zvýrazňujú jej výnimočný talent, obchodné znalosti a schopnosť spojiť sa so svojou fanúšikovskou základňou na mimoriadnej úrovni. Presne to dokáže jedna osoba, ktorá tieto talenty a vlastnosti využije na maximum. 

Zdroj úvodnej fotky: Depositphotos

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE