Cherry lip & blush trend

Cherry lip & blush trend

Všetky v lete milujeme ľahkosť bytia. No nie je to tak? A presne tomu sú prispôsobené aj make up trendy pre jar / leto 2024. Jednoduché, rýchle, maximálne prirodzené, ženské.

Nenechaj si ujsť:   Horoskop na september 2024 - vieme aké zmeny prinesie do našich životov

Trend “cherry” pier a líceniek so sebou prináša svieži, živý look, ktorý si získal srdcia a pozornosť väčšiny žien. Aj nás. Však to poznáte, stačí záblesk červenej, a hneď to vyvolá sexi pocit. “Cherry look” v sebe nesie mladistvosť, žiaru, zdravie a … vitalitu? Môžeme to nazvať aj tak? Či už ste milovníčka líčenia alebo len niekto, kto rád experimentuje, tento by vás rozhodne nemal minúť. Je to trend, ktorý nielen zvýrazňuje prirodzenú krásu, ale smeruje k jednoduchosti a autentickosti v štandardoch krásy.

Vyskúšajte:  Tu sú TOP tipy na letné účesy, ktoré budeš milovať!

vab čerešňových tónov

Čerešňové tóny majú jedinečnú príťažlivosť – sú hravé aj sofistikované. Bohaté, červené odtiene pripomínajú zrelé čerešne (alebo zrelé ženy?) a vyvolávajú pocit sviežosti a prirodzenej krásy. Tento trend zároveň využíva univerzálnu príťažlivosť začervenaných líc a pier, ktoré sa už dlho spájajú so zdravím a mladistvosťou. Je to veľmi všestranný look, ktorý sa dá využiť na akúkoľvek príležitosť, s malými zmenami.

Toto nevynechajte: Aperol Spritz Make-up: TENTO letný hit jednoducho musíš vyskúšať!

Cherry lips trend Alexandra French
INSTAGRAM / @alexandraafrench

Prečo práve cherry?

Voľba čerešňových tónov je viac než len preferencia farby. Je za tým aj trochu psychológie. Čerešňové farby sú univerzálne lichotivé, teda vhodné pre všetky typy a odtiene pokožky, od najsvetlejšej po najtmavšiu. Dajú sa ľahko prispôsobiť individuálnym preferenciám, či už hľadáte jemný odtieň alebo výraznejšiu farbu. Tým, že pôsobia prirodzene, pleť doslova oživia. Vyvolávajú zároveň pocity tepla a pohodlia. Keďže pandémia ukázala cestu do wellness sveta, táto farba je perfektným zosobnením prirodzenej krásy a oddychu.

Ako začať s trendom cherry lip & blush? 

Stojí za zmienku, že cherry make-up bol jedným z najväčších beauty trendov na jeseň / zimu 2023 - 2024, (okrem umeleckých očných liniek a odfarbeného obočia). To sme mohli vidieť najmä na prehliadke Dolce & Gabbana, kde boli ohnivé pery na každej strane. Avšak, tento trend je tu s nami aj teraz, a my sme sa vám rozhodli ponúknuť pár tipov. Ako prvé, je vhodné zaobstarať si multilíčidlo, ktoré viete využiť na pery, ako blush alebo očné tiene. Ak chcete začať zľahka zamerajte sa iba na jednu časť tváre: oči, líca alebo pery.

Pripravte si:   Domáce masky pre posilnenie a rast vlasov

Cherry lips trend Kylie Jenner
INSTAGRAM / @kyliejenner

Pery v trende lip & blush: 

V roku 2024 vidíme veľké zameranie sa na pery. Či už je to v podobe nových produktov ako je LOVESHINE od YSL Beauty alebo spôsob líčenia. Pre jemný, denný make up zvoľte čerešňový balzam na pery alebo lesk, ktorý hydratuje a zároveň dodáva nádych farby. Pre dramatickejší večerný vzhľad zvoľte vysoko pigmentovaný čerešňový rúž. Trendom sú lesklé pery, matným ružom sa tento rok vyhýbajte.

Lícenka v trende lip & blush: 

Čerešňová lícenka prináša prirodzené “začervenanie sa”. Viete, také to, ktoré sme zažívali ako mladé teenagerky, keď sa nám zapáčil nejaký chalan. Krémové lícenky sú tento rok obzvlášť trendy. Poskytujú hydratačný mokrý look a konzistenciu, ktorá sa dá ľahko aplikovať aj prstami, čo pôsobí ešte o niečo prirodzenejšie. Pre tie, ktoré uprednostňujú púdrovú textúru, stavte na dobré zloženie, ktoré umožní nastaviteľnú intenzitu farby.

Očné tiene v trende lip & blush: 

S aplikáciou produktu na oči je to omnoho jednoduchšie, ako si myslíte. Nie, nečaká vás trápenie s vytvorením dymového líčenia ani nič podobné. Pre tie, ktorým sa pri pohľade na štetce zatočí hlava, máme riešenie. Spomínané multilíčidlo funguje výborne aj pri líčení očí. Postačí vám aplikácia pomocou prstov, menšej hubky alebo tenšieho štetca. Samozrejme, cíťte sa slobodne a neváhajte na líčka či oči použiť svoj obľúbený cherry rúž.

Trend čerešňových pier a lícenky sa krásne prepája aj s ďalšími trendmi tejto sezónny akými sú minimalistický make-up s istou, žiariacou pokožkou a upraveným obočím. Kombinácia čerešňových odtieňov s jemným očným make-upom, neutrálne očné tiene alebo jednoduchá okrídlená linka, vytvára vyvážený look, vďaka ktorému sa do centra pozornosti dostanú pery i líca.

Vyskúšajte ajAko zabezpečiť skvelú výdrž make-upu? Tu je 13 tipov pre dlhotrvajúce líčenie, ktoré musíš poznať

Zdroj úvodnej fotky: Depositphotos

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE