Známa make-up artistka Lucia Lucid Sládečková – končí diva v líčení svoju kariéru?

Lucia Lucid Sládečková

Luciu „Lucid“ Sládečkovú poznáme ako známu slovenskú make-up artistku, influencerku a podnikateľku. Dá sa povedať, že je jednou z najuznávanejších odborníčok na make-up a ženy sa idú pobiť, aby práve ich na svojej svadbe líčila. Však sa iba pozrite na jej výtvory. Jej výnimočný talent ju vyniesol do popredia slovenského aj medzinárodného beauty sveta. Jej štýl je charakteristický výraznými a zároveň precízne spracovanými lookmi, ktoré často kombinujú moderné trendy s jej osobitým rukopisom. To jej prinieslo značný počet fanúšikov a klientov, vrátane celebrít.

Okrem toho, že práca make-up artistky bola jej hlavná náplň, Lucia je aktívna aj na sociálnych sieťach. Tam zdieľa rôzne tipy, triky, inšpirácie, no tiež bohatý rodinný život, čím si získala širokú základňu sledujúcich.

Neprehliadnite: Bývalá misska sa vydala: Pozri, aké mala Jeanette Borhyová nádherné šaty!

Život troch generácií

Lucia sa netají tým, že žije spoločný život s mamou a dcérkou Lýdiou. Mnoho jej sledovateľov a fanúšikov jej často napíše, aké krásne to musí byť. Sama otvorene hovorí o tom, aká je vďačná za pomoc svojej mamy. Keďže Lucia vychováva dcéru sama už od narodenia, akákoľvek rodinná pomoc pre ňu musela byť skutočným darom. Ich spolužitie je pre ňu veľkou oporou najmä preto, že ako slobodná mama má často na pleciach veľa zodpovednosti. My, ženy, si to nemusíme obhajovať. Často to môže byť všetko iba na nás ...

Prečítajte si: Začiatok novej kapitoly pre mladú rodinu: Justin a Hailey Bieber privítali na svet prvého potomka!

Lucia Lucid Sládečková s mamou a dcérkou Lýdiou
INSTAGRAM / @lucidstyle_official

Slovensko ju omrzelo

Luciu si môžete určite pamätať ešte z Nákupných maniačok, kde líčila súťažiace. Hoci sa teraz tejto práci nevenuje, má za sebou obdivuhodné úspechy a roky driny. Rozhodnutie presťahovať sa do Thajska bolo spojené práve aj s tým. Potrebovala oddych. Ako sa dá zvládať full-time práca a starať sa o dieťa, ktoré potrebuje vašu pozornosť? Áno, vie to byť náročné a Lucia súhlasí. Svoje súkromie veľmi nerozoberá a pokoj je niečo, čo si stáži. Ako sama priznala, v práci ju dokázalo často vytočiť meškanie, nedostavenie sa na termín či nehorázne urážanie na sociálnych sieťach.

Žiť istý čas v zahraničí bol jej sen, ktorý si splnila! V Thajsku strávila nejaký ten čas a rozhodne to neľutuje. Aj keď Thajsko nie je lacný špás, ako sama priznala. Svoje korene zapustili na magickom ostrove Koh Samui, kde jej maličká dcérka dokonca začala navštevovať základnú školu.

Počas svojho pobytu tam od líčenia upustila a venovala sa primárne oddychu. Avšak, pár svadieb, kde má možnosť líčiť, si predsa neodpustí. Ani sa nečudujeme, líčiť v Thajsku musí byť úplne o inom!

Lucia Lucid Sládečková s dcérou
INSTAGRAM / @lucidstyle_official

Aké má plány do budúcna?

Ako sa hovorí „človek mieni, Pán Boh mení“. Beauty artistka sa, okrem iného, venuje aj zdraviu a zmene životného štýlu. Vedie ľudí ako coach, ale pracuje aj pre spoločnosť, v rámci ktorej vedie tím. A tak môžeme iba usúdiť, že líčenie aj naďalej ostane jej hobby (akoby aj nie). No to, čo prinesie jej budúcnosť bude rozhodne príjemným prekvapením a správnou cestou. Zatiaľ tvrdí, že pomaly, ale isto sa líčeniu venovať nebude a je len otázkou času, kedy to zavesí na klinec. 

Bude vás zaujímať: Rúcajú sa predstavy o rozprávkovom vzťahu? Jennifer Lopez a Ben Affleck od seba!

Je vidno, že čas s dcérou si neskutočne užíva a láska z ich fotiek sa dá doslova hmatať. Veľkou oporou je aj jej mamina! A tak, či sa Lucia rozhodne ostať v Thajsku, vrátiť na Slovensko, alebo ju kroky a rozhodnutia zavedú do úplne inej krajiny, budeme jej držať palce!

FOTOGALÉRIA:

8

1/8
Zdroj: INSTAGRAM / @lucidstyle_official

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @lucidstyle_official

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE