Obľúbené sezónne recepty s kuchynskými robotmi Kenwood - jar, leto, jeseň, zima

kuchynský robot a recepty na zdravé jedlá

Objavte obľúbené sezónne recepty pre kuchynské roboty Kenwood. Pripravujte chutné a zdravé jedlá po celý rok: leto, jeseň, zima a jar.

Ak máte radi varenie a chcete si uľahčiť prácu v kuchyni, určite ste už počuli o kuchynských robotoch. Tieto roboty sú skvelým pomocníkom pre každého, kto sa rád venuje vareniu a pečeniu, no nechce s týmito činnosťami strácať veľa času. S kuchynským robotom Kenwood môžete pripravovať rôzne sezónne recepty, ktoré sa hodia na každé ročné obdobie.

Leto je obdobím, kedy sa preferujú ľahké a osviežujúce jedlá. S kuchynskými spotrebičmi od značky Kenwood môžete pripraviť, napríklad domácu zmrzlinu alebo ovocné smoothie. Na jeseň si môžete dopriať tekvicovú polievku alebo jablkový koláč. V zime sa zase hodia teplé polievky a pečené jedlá, ako napríklad morčacie rolky plnené špenátom a syrom. A na jar si zase môžete dopriať čerstvé šaláty alebo ovocné dezerty. S kuchynským robotom Kenwood môžete pripraviť všetky tieto jedlá rýchlo a jednoducho.

Neprehliadni: TOP recepty na nátierky zo strukovín: Sú chutné a plné bielkovín!

Kenwood Cooking Chef XL KCL95.004SI
Kenwood

Recepty pre kuchynský robot na každú sezónu

Kuchynské roboty Kenwood sú neoceniteľným pomocníkom pri príprave chutných a zdravých jedál počas celého roka. Bez ohľadu na to, či je leto, jeseň, zima alebo jar, kuchynský robot vám umožní jednoducho a rýchlo pripraviť rozmanité recepty, ktoré potešia každého. Poďme sa pozrieť na niekoľko obľúbených sezónnych receptov, ktoré môžete vyskúšať.

Recepty na jar

Na jar, keď všetko kvitne a začína sa nové obdobie, je čerstvý šalát s baby špenátom a jahodami skvelou voľbou. Potrebujete baby špenát, jahody, vlašské orechy, feta syr, olivový olej, balzamikový ocot, soľ a čierne korenie. Všetky ingrediencie jednoducho zmiešajte v kuchynskom robote Kenwood a podávajte s jednoduchým balzamikovým dresingom. Tento šalát je ľahký, osviežujúci a plný vitamínov, ideálny na jarné dni.

Prípadne si môžete vyrobiť smoothie na cestu. Jarné ovocie a zelenina sú plné vitamínov a minerálov, ktoré sú pre náš organizmus veľmi dôležité. Kenwood robot vám pomôže pripraviť smoothie z jarných plodov, ktoré sú nielen chutné, ale aj zdravé. Vyskúšajte napríklad smoothie z jahôd a banánov, ktoré je plné antioxidantov a vitamínu C.

Pozri si aj: Nadýchané čučoriedkové mafiny

Recepty na leto

V lete si môžete vychutnať ľahké a osviežujúce jedlá. Čerstvé zeleninové pesto s penne je ideálnou voľbou. Potrebujete len čerstvé bazalkové listy, parmazán, pražené slnečnicové semienka, cesnak, olivový olej, soľ a čierne korenie. Všetky ingrediencie jednoducho nasekajte a premiešajte v kuchynskom robote, kým nedosiahnete hladkú konzistenciu. Pesto potom zmiešajte s uvarenými penne cestovinami.

Alebo si môžete pripraviť osviežujúci šalát. Letné šaláty sú ďalšou skvelou možnosťou na osvieženie počas horúcich letných dní. S Kenwood kuchynským robotom môžete ľahko a rýchlo nakrájať zeleninu do malých kúskov, aby ste vytvorili dokonalý letný šalát. Môžete si vybrať z rôznych druhov zeleniny, ako sú uhorky, paradajky, papriky alebo mrkvy. Ak chcete, môžete pridať aj ďalšie ingrediencie, ako sú orechy, syry alebo ovocie, aby ste vytvorili jedinečnú chuťovú kombináciu.

Recepty na jeseň

Na jeseň, keď sa dni skracujú a teploty klesajú, je tekvicová polievka so škoricou a kokosovým mliekom skvelým spôsobom, ako sa zahriať. Potrebujete len tekvicu, cibuľu, cesnak, škoricu, klinčeky, zeleninový vývar a kokosové mlieko. V kuchynskom robote Kenwood nasekajte cibuľu a cesnak, ktoré potom opražte na olivovom oleji. Pridajte nakrájanú tekvicu a koreniny, zalejte vývarom a varte, kým tekvica nezmäkne. Potom všetko rozmixujte do hladka a pridajte kokosové mlieko. Dochutíme soľou a korením. Táto polievka je nielen chutná, ale aj výživná a ideálna na chladné jesenné večery.

Tip pre vás: Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou - dezert, ktorému nikto neodolá

Recepty na zimu

Počas zimy je hustá polievka skvelou voľbou na zohriatie. S Kenwood kuchynskými robotmi môžete jednoducho pripraviť rôzne druhy hustých polievok. Použitie mixéra na prípravu polievky zabezpečuje hladkú a krémovú textúru. Navyše, vďaka rôznym nastaveniam môžete prispôsobiť hrúbku polievky podľa svojich preferencií.

Okrem toho sú pre zimu typické Vianoce.  S Kenwood kuchynskými robotmi môžete rýchlo a jednoducho pripraviť tradičné vianočné pečivo. S ich pomocou môžete vyrobiť krehké linecké cesto, šťavnaté medovníky alebo dokonca tradičné vánočné cukroví.

Pri pečení vianočného pečiva s Kenwood robotmi sa vyhnete namáhavému mieseniu a vypracovaniu cesta rukou. Navyše, vďaka rôznym príslušenstvám, môžete ľahko vytvoriť rôzne tvary a veľkosti pečiva.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE