Lívia Korenková

Mojou prácou je sprevádzať ľudí na ceste za vlastným sebarozvojom a rastom.

V tichu objavíš svoj hlas a v temnote rozpoznáš svoje svetlo. Toto je asi najvýstižnejšia veta vystihujúca moju prácu aj životnú filozofiu.

Keď chceme čokoľvek v živote zmeniť, najefektívnejšie je začať od seba. Hlboko v našich bunkách, našom podvedomí sú ukryté naše spomienky a tie majú dosah a ovplyvňujú našu súčasnosť aj budúcnosť. Modely nášho správania a naše presvedčenia ovplyvňujú postoje voči sebe aj okoliu, ovplyvňujú aj naše reakcie. Keď sa nám v živote zdá, že prechádzame veľkou temnotou – vtedy sa na chvíľu zastavme, nadýchnime a poďakujem aj za tú tmu. Lebo v tejto tme krásne žiari a svieti aj malinká iskrička Svetielka.

Počas mojej životnej cesty som absolvovala viaceré školy a školenia. Fascinuje ma nadobúdať ďalšie a ďalšie informácie, ktoré vnímam ako dieliky puzzle navzájom vytvárajúce pestrý obraz života. Pre lepšiu predstavu o mojej práci a o mne uvediem aspoň tie hlavné.

Prvým dielikom v skladačke môjho profesijného života bolo štúdium vysokej školy – psychológie (2005-2010). Už počas štúdia som nadobúdala informácie ohľadom relaxácie a meditačných techník (Relaxačno symbolická psychoterapia, 2009-2010). Mojím cieľom bolo v praxi ponúknuť svojim klientom čo najefektívnejšie metódy sebarozvoja. Cítila som, že terapeutický výcvik nemožno odkladať a po ukončení rigoróznej skúšky (2012) som začala výcvik Three In One Concepts, metóda One Brain (2013-2016), ktorý rozšíril obzory nie len v mojej pracovnej oblasti, ale v celom mojom živote - viac som sa zhostila môjho „Ja“. Práca s One Brain jemne a efektívne vniesla do života hĺbku a zmysel mne, aj mojej rodine. Pomocou metódy One Brain, s ktorou pracujem, sa dokážeme spojiť s vlastnou minulosťou, aby sme mohli zmeniť prítomnosť a budúcnosť. Veľmi jemným spôsobom môžeme opustiť deštrukčné správanie, ťaživé myšlienky a pocity, telu sa uľaví a my môžeme žiť s ľahkosťou.

yužívam aj ďalšie efektívne metódy sebarozvoja a liečenia seba aj rodinných vzťahov a to napr. terapeutickú metódu jemného dotyku bodov na hlave - Access Bars (2019) a tiež Systematické konštelácie na zrovnovážnenie rodinných systémov (2019-2021). Venujem sa rôznym formám relaxácie, meditácie, vizualizácie a pod. Absolvovala som aj viacero ďalších kurzov, ako napr. kurz Muzikoterapie – ladičky a liečenie zvukom (2022), základný kurz kraniosakrálnej terapie (2022) a mnohé ďalšie. Stále prehlbujem svoje poznatky a rozširujem svoje poznanie rôznymi kurzami a stretnutiami s inšpirujúcimi ľuďmi, ako aj prácou na sebe a poznaním samej seba. Sme tvorcami našich životov, ja aj ty si vedomý tvorca svojho života, tak choď za svojím vnútorným hlasom, tvor a buď sám sebou.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE