Najlepšie hotely v Dubaji – luxusné oázy pre dokonalý zážitok

Luxusné hotely v Dubaji

Dubaj, ach, Dubaj. Je známy nielen svojou extravagantnou architektúrou, špičkovými atrakciami, ale aj luxusnými hotelmi, ktoré ponúkajú jedinečné zážitky. Bez toho by to nebolo ono. Ak hľadáte ideálne miesto na pobyt počas návštevy tejto fascinujúcej metropoly, máme pre vás niekoľko skvelých hotelov, ktoré vám zaručia komfort, štýl a nezabudnuteľné chvíle. Inak povedané, prenesú vás do rozprávky.  

Toto je 7 najlepších luxusných hotelov v Dubaji 

1. Jumeirah Beach Hotel

S ikonickým výhľadom na Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel sa nachádza priamo na pláži a ponúka luxusný plážový únik. S elegantnými izbami, súkromnou plážou a širokou škálou vodných športov je tento hotel ideálnym miestom pre rodiny i páry, ktoré nechcú len tak ležať na pláži. Hostia si môžu tiež vychutnať gurmánske zážitky v miestnych reštauráciách, zatiaľ čo si užívať aj nádherný výhľad na Arabský záliv.

Odporúčame aj: Ako dlho vopred by ste si mali kúpiť letenky?

Jumeirah Beach Hotel
INSTAGRAM / @jumeirahbeachhotel

Jumeirah Beach Hotel
INSTAGRAM / @jumeirahbeachhotel

2. Raffles Dubai

Týmto hotelom sa dostávame do komplexu Wafi City. Inšpirovaný egyptskými pyramídami, Raffles Dubai je doslova architektonickým skvostomTento luxusný hotel ponúka elegantné izby s prvotriednym vybavením, ako aj vynikajúcu kulinársku ponuku vrátane ocenených reštaurácií ako Brasserie du Park. Exkluzívny zážitok s nádychom exotiky, čo viac si želať. 

Raffles Dubai
INSTAGRAM / @rafflesdubai

Raffles Dubai
INSTAGRAM / @rafflesdubai

3. Atlantis The Palm

Ikonický hotel Atlantis The Palm na ostrove Palm Jumeirah je neoddeliteľnou súčasťou Dubaja. Bez neho by sme vlastne Dubaj na mape ani nenašli. Ponúka luxusný pobyt s nádychom mýtickej Atlantídy. Hostia tu nájdu nielen pohodlné a štýlové ubytovanie, vrátane podvodných apartmánov s akváriami, ale aj prístup k atrakciám ako Aquaventure Water Park, Dolphin Bay či Aquarium Stratené komory. Tento hotel je ideálny aj pre rodiny či milovníkov vodných dobrodružstiev.

Bude vás zaujímať: Luxusné hotely, ktorých sa celý svet nevie dočkať: Čím sú výnimočné a kde sa nachádzajú?

Atlantis The Palm
INSTAGRAM / @atlantisthepalm

Atlantis The Palm
INSTAGRAM / @atlantisthepalm

4. Five Jumeirah Village

Five Jumeirah Village je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po zážitkoch z rušného nočného života a zároveň hľadajú moderné a elegantné ubytovanie. Nachádza sa v Jumeirah Village a ponúka priestranné izby a apartmány so špičkovým vybavením. Hostia môžu relaxovať pri strešnom bazéne alebo si vychutnať panoramatický výhľad z baru na streche. Chcete skombinovať relax s mestským štýlom? Neváhajte si zarezervovať izbu práve vo Five Jumeirah Village

5. Vida Dubai Marina & Yacht Club

Vida Dubai Marina & Yacht Club, situovaný v prestížnej štvrti Dubai Marina, ponúka skutočne elegantné ubytovanie s nádherným výhľadom na prístav. Moderný dizajn hotela v srdci rušného mesta, ktorý zároveň vytvára oázu pokoja. Hostia môžu relaxovať pri bazéne, prechádzať sa po pobrežnej promenáde alebo si pochutnať na vynikajúcich jedlách v miestnych reštauráciách. Tento hotel je ideálny pre tých, ktorí chcú objavovať Dubai Marina a zároveň si užívať luxusný relax.

6. Jumeirah Al Qasr – Madinat Jumeirah

Túžite zažiť skutočné prepychové útočisko v arabskom štýle uprostred sviežich záhrad a tradičných vodných ciestJumeirah Al Qasr to ponúka! Tento luxusný hotel s elegantnými izbami a apartmánmi poskytuje hosťom nielen štýlové ubytovanie, ale aj súkromnú pláž a prístup k oceneným kúpeľom. Pre tých, ktorí túžia po pokojnom úniku z rušného mestského života, je Jumeirah Al Qasr dokonalou voľbou.

Neprehliadnite: Najdrahšie Airbnb ubytovania sveta: Stráv noc na súkromnom ostrove ako Cristiano Ronaldo alebo v paláci v džungli

Jumeirah Al Qasr – Madinat Jumeirah
INSTAGRAM / @jumeirahalqasr

Jumeirah Al Qasr – Madinat Jumeirah
INSTAGRAM / @jumeirahalqasr

7. Palazzo Versace Dubai

V neposlednom rade, v Dubaji nájdete aj kúsok EurópyPalazzo Versace Dubai je symbolom talianskeho luxusu priamo v srdci Dubaja. Tento honosný hotel navrhnutý s dôrazom na každý detail ponúka luxusné ubytovanie so zložitými mozaikami, ručne vyrobeným nábytkom a drahými reštauráciami ako Vanitas a Enigma. Hostia si môžu vychutnať kulinárske zážitky inšpirované Stredomorím a užiť si atmosféru bohatstva a pohodlia, ktorú tento hotel poskytuje. A vlastne, ktorú poskytuje celý Dubaj. 

Palazzo Versace Dubai
INSTGRAM / @palazzoversacedubai

Palazzo Versace Dubai
INSTGRAM / @palazzoversacedubai

Dubaj ponúka priam nekonečné množstvo luxusných hotelov, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších hostí. Preto sa nemusíte báť, že by ste si nevybrali. Či už hľadáte relax pri bazéne s výhľadom na mesto, alebo vzrušenie na ikonickom mieste, každý z týchto hotelov vám zaručí jedinečný a nezabudnuteľný čas.

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @rafflesdubai, INSTAGRAM / @jumeirahalqasr

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE