Wizz Air prichádza s novinkou! Lietaj celý rok za lepšiu cenu!

nové členstvo Wizz Air

Všetci vieme, obzvlášť tí, ktorí cestujú často a veľa, že ceny leteniek sú nekompromisné. Z minúty na minútu sa ich cena môže výrazne líšiť. Wizz Air, jedna z najväčších nízkonákladových leteckých spoločností v Európe, nedávno predstavila novinku s názvom "All You Can Fly". Pýtate sa, čo táto novinka predstavuje?

Toto neprehliadnite: Chystáš sa do Paríža? Toto je 10 najčastejších chýb, ktorých sa dopúšťajú turisti

„All You Can Fly“

Tento revolučný ročný program umožňuje cestovateľom lietať neobmedzený počet letov po celej sieti Wizz Air za jednorazový poplatok.

Program "All You Can Fly" bol spustený s úvodnou cenou 499 EUR, ktorú ste mohli využiť do 16. augusta. Tá sa po krátkom období zvýšila na 599 EUR. Táto cena zahŕňa neobmedzené lety na všetkých medzinárodných trasách spoločnosti. Konkrétnejšie, umožňuje rezervovať si ľubovoľný počet letov na obdobie jedného roka. Od septembra.

Bude vás zaujímať: Najlepšie rady, ako sa zbaviť každodenného stresu na dovolenke

Má to jedno „ale“...

Čo by to bola novinka bez nejakého „ale“. Ako to pri leteckých spoločnostiach už býva, nie je všetko zlato, čo sa bliští. Rezervácie sú obmedzené na 72 hodín pred odletom. Prvý let, ktorý si rezervujete, je zahrnutý v cene. Avšak, záujemcovia musia byť pripravení zaplatiť malý poplatok vo výške 9,99 EUR za každú ďalšiu rezerváciu letu. Je dôležité poznamenať, že tento program pokrýva iba základnú prepravu, čo znamená, že ďalšie služby, ako je batožina alebo výber sedadla, sa účtujú zvlášť.

Prečítajte si: Najbezpečnejšie európske mestá - týchto 7 si určite pripíš na svoj cestovateľský zoznam

Letecká spoločnosť Wizz Air
Depositphotos

Tento program, ktorý bol predstavený v polovici augusta 2024, sa stal okamžite populárnym a prvé členstvá sa vypredali za pár hodín po jeho uvedení. Aj keď boli dostupné iba obmedzené množstvá, spoločnosť Wizz Air plánuje v budúcnosti rozšíriť dostupnosť programu. Spoločnosť oznámila, že na trhu ponúka 10 000 predplatiteľov a viaceré sa už do dnešného dňa vypredali. Letenky cez tento program budú dostupné od septembra 2024.

Anketa: Tak čo, idete do toho?

Odpovedali 3 ľudia

67%
33%

Zdroj úvodnej fotky: Depositphotos

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE