Ako využiť “flip flops” v posledných teplých dňoch podľa Alex Sedláčkovej

Ako nosí žabky influencerka Alex Sedláčková

Objavili sa opäť a kto by to (ne)čakal?! Flip flops, žabky, šľapky … každý si ich volá po svojom. Tento trend sa v priebehu rokov doslova prepadol pod zem, ale je späť na vrchole. Je to aj vďaka značke Chanel, ktorá ukázala niekoľko možností, ako ich nosiť na jar/leto 2024. Už teda nie sú záležitosťou iba letných dovoleniek pri mori, ale každodenných outfitov, ktorými môžete zabodovať rýchlosťou svetla. S mini sukňami alebo, naopak, maxi šatami, takmer s každým strihom džínov ... No, tieto topánky si proste získali naše srdcia.

Kto iný, ak nie Alex … 

Česká influencerka, blogerka a módna diva, Alex Sedláčková, to s módou proste vie! Zosobnenie čistých línií a minimalizmu. Jej Instagram je zaplavený nadčasovými kúskami, ktoré nás denne inšpirujú. Keď v roku 2016 založila vlastný blog, ešte netušila, že bude denne ponúkať svoje cenné rady tisícom ženám.

Nie je to inak ani v prípade tohtoročného trendu, ktorým sú žabky. Alex zdieľala niekoľko outfitov, ktoré sú maximálne rôznorodé a každá si z nich môže odniesť to, čo chce. A potrebuje.

Trend, ktorý milujeme!

Žabky tento rok prekročili všetky hranice morského pobrežia a svoje popredné miesto si našli práve na prehliadkových mólach niekoľkých high-end značiek. To je ale kontrast, nie? Ako už v bliskajúcom sa svete módy býva, extrémy sa nosia, a nás to neprekvapuje. Hoci to nie je nič nové a prevratné, zaujímavý je spôsob, ako ich možno nosiť. Poďme sa spoločne pozrieť na outfity českej fashion a beauty influencerky Alex Sedláčkovej, ktoré možno rýchlo a efektívne zostaviť a zostať pri tom trendová! (To ste ale predsa stále, haha.)

Dnešné prevedenie “flip flops” môže byť nielen praktické, ale tiež luxusné. Najviac letia minimalistické prevedenia, prípadne s trendy vzormi (ako je leopardí), potlačou či nápisom.

Ako nosiť žabky? 

1. Čas dovolenky! 

Poďme využiť posledné septembrové dovolenky na to, aby sme sa skutočne dovolili vyblázniť. Či už sa chcete hrať so vzormi, alebo ostať neutrálna v kombinácii so spomínanými “flip flops”, zvoliť môžete práve ľanový či hodvábny set. Takto vytvoríte neformálny charakter. Podobný outfit je skvelý aj na víkendový brunch alebo piatkovú šťastnú hodinku.

Inšpirujte sa: Outfity, ktoré stoja za to! Pozrite sa na tohtoročný Lovestream 2024

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

2. Prevedú vás aj svadobnou sezónou

Áno, žabky vás dokonca prevedú svadobnou sezónou alebo formálnejšími záležitosťami, ide len o to, ako si ich skombinujete. Výborne budú pracovať s maxi šatami alebo sukňou, ku ktorej zvolíte minimalistický top.

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

3. Boys club 

“Elevated luxury” štýl dokazuje, že aj oversize pánske oblečenie perfektne funguje s klasickými gumenými žabkami, ktoré celý outfit tak trochu pozdvihnú. Voľný denim s nesmrteľnou košeľou alebo bielym tričkom sú ideálne na vybavovania povinností alebo rýchlu kávu. Pre nádych luxusu pridajte štýlovú kabelku, elegantné šperky a veľké slnečné okuliare.

Prečítajte si: Legendárne capri nohavice sú späť! Tento letný hit by nemal chýbať ani v tvojom šatníku

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

4. Set it up!

Jednoduchšie kombo ako matching set a žabky snáď už asi neexistuje. Pri tomto výbere naozaj rozmýšľať nemusíte. Ak zvolíte letný ľanový alebo mušelínový set, vyhrali ste. Či už objavujete novú zem, alebo ste iba vyrazili po dieťa do školy. A hlavne, nebojte sa farieb. Táto receptúra vám bude dobre slúžiť.

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

5. Office style

Ak dovolenku už máte za sebou a svoje dni začínate pomaly tráviť v kancelárií, aj pre túto situáciu máme riešenie. Aby ste vyzerali dobre aj do officu, maxi leopardia sukna, oversize košeľa či ľahké sako vás nikdy neomrzia. Najmä, ak sú doplnené šperkami, slnečnými okuliarmi a súčasťou je aj kožená kabelka. Skvelá voľba pre formálnejší, no decentný outfit vhodný do práce.

Bude vás zaujímať: Žena z Texasu sa zapísala do Guinnessovej knihy rekordov – túto časť tela má najširšiu na svete!

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

Módna blogerka a influencerka Alex Sedláčková
INSTAGRAM / @alexsedlackova

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @alexsedlackova

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE