Beetlejuice Margarita – dokonalý koktail na halloweensku párty

Beetlejuice Margarita

Halloween sa nezadržateľne blíži a hoci nejde o náš tradičný slovenský sviatok, strašidelné oslavy a párty v kostýmoch si medzi ľuďmi získali obrovskú obľubu. Každý rok sa čoraz viac ľudí pripravuje na tieto jedinečné večery plné zábavy, hudby a strašidelnej atmosféry. Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí sa radi zapoja do halloweenskych osláv, nie je lepší spôsob, ako zaujať hostí, než kreatívnym tematickým koktailom.

Ak chystáte domácu párty a chcete svojim hosťom ponúknuť niečo naozaj výnimočné, vyskúšajte Beetlejuice Margaritu. Tento osviežujúci drink kombinuje klasické margarita chute so strašidelnými prvkami, ktoré dokonale ladia s atmosférou Halloweenu. Chuť kyslého jablkového likéru, svieža limetka a jemné tóny tequily vytvárajú dokonalú harmóniu sladkého a kyslého, ktorá osloví každého.

Beetlejuice Margarita, ktorá dostala názov podľa postavy z hororového rovnomenného snímku, ktorého druhé pokračovanie je aktuálne v kinách veľkým hitom, však nie je len o chuti, ale aj o vzhľade. Zaujímavé detaily, ako sú ľadové guličky s čučoriedkami, ktoré pripomínajú strašidelné očné buľvy, či malinová poleva na okraji pohára, ktorá imituje kvapkajúcu krv, z tohto drinku robia neodolateľný doplnok vašej halloweenskej výzdoby. Je to koktail, ktorý zaručene upúta pozornosť a dodá vašej párty tú pravú hororovú atmosféru.

Tak čo, ste pripravení ohromiť svojich hostí a vytvoriť perfektný halloweensky drink? Poďme si pripraviť Beetlejuice Margaritu a pozrieť sa, ako jednoducho zvládnete tento strašidelný, no pritom lahodný koktail.

Odporúčame: Čo si pripraviť počas jesenného večera? Vyskúšaj tento jednoduchý vegan dip s figami

Suroviny na Beetlejuice Margaritu:

  • 60 ml tequily
  • 30 ml kyslého jablkového likéru
  • 30 ml likéru Midori (melónový likér)
  • 30 ml limetkovej šťavy
  • čučoriedky
  • guľatú formičku na ľad
  • malinová poleva 

Ako pripraviť Beetlejuice Margaritu?

Ako prvé si pripravíme guličky ľadu. Do formičky rozmiestnime čučoriedky a formičku naplníme vodou. Dáme do mrazničky a počkáme, kým sa nám vytvoria guličky ľadu, ktoré budú vyzerať ako očné buľvy. Pripravíme si pohár, ktorého okraj namočíme do malinovej polevy alebo sirupu, čo bude simulovať krv. Následne až po vrch naplníme ľadovými očkami s čučoriedkami.

Potom pristúpime k miešaniu drinku. Do šejkeru na koktaily dáme kocky ľadu, tequilu, jablkový likér, Midori likér a šťavu z limetky. Zamiešaný drink (bez ľadu) nalejeme do pripraveného pohára a môžeme podávať. Na zdravie!

A máme pre vás aj ďalšie inšpirácie na halloweenske drinky:

Zdroj úvodnej fotky: tiktok.com/@everydaycocktail

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE