RECEPT: Pečeňová nátierka inak? Takto si ju pripravíš!

Pečeňová nátierka jednoznačne pohladí vaše chuťové poháriky a poteší hladošov vo vašej domácnosti. Navyše, jej príprava je extrémne rýchla a jednoduchá. Tradičná pečeňovka je väčšinou vyrobená z bravčovej pečene, jemne dochutená a vypracovaná dohladka. Prípadne si ju viete pripraviť doma priamo z pečene, pridaním len pár surovín. My sme mali k dispozícii už hotovú pečeňovku, ktorú sme ozvláštnili. Tentokrát si ju teda na chlebík natrieme netradične.

Odporúčame: VIDEORECEPT: Veselé párkové kvety s vajíčkom

pečeňová pomazánka

Zdroj: Shutterstock®

Čo budeme potrebovať?

  • 100 g tradičnej Pečeňovky Mecom
  • 2 kyslé uhorky
  • 2 vajcia
  • soľ a korenie podľa chuti
  • brusnicový džem

Najskôr si uvaríme vajíčka natvrdo. Počas toho, ako sa nám varia, si nadrobno nakrájame kyslé uhorky. Do misky pridáme tradičnú Pečeňovku, nasekané uhorky a pomleté, prípadne roztlačené vajíčka. Podľa chuti ešte dosolíme a dokoreníme. Podávame na čerstvom chlebíku s troškou brusnicového džemu. Uvidíte, ako rýchlo vám zmizne z taniera!

Dobrú chuť.

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

3 komentárov

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

23.04.2018 07:23

Ďakujem za recept!

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

23.04.2018 22:06

Dala by som si :-)

Vaše meno:

Mária Frnová

Mária Frnová

26.04.2018 11:18

pripravujem podobnú, je výborná

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.