VIDEO: Moje TOP pleťové krémy – ako si vybrať ten správny?

tipy na pleťové krémy

Pleťový krém je jedným zo základných produktov každej skincare rutiny a patrí medzi najdôležitejšie kroky starostlivosti o pleť. Kvalitný krém dokáže udržiavať pokožku hydratovanú, chrániť ju pred nepriaznivými vplyvmi z okolia a zabezpečiť, že pleť zostane svieža a zdravá. Pravidelným používaním pleťového krému predchádzate predčasným známkam starnutia, podráždeniu a suchosti, čo sú kľúčové faktory pre udržanie mladistvého vzhľadu pokožky.

Výber správneho krému však nie je jednoduchý. Každý typ pleti vyžaduje individuálnu starostlivosť. Napríklad mastná pleť potrebuje ľahký, nemastný krém, ktorý zbytočne nezanáša póry, zatiaľ čo suchá pleť vyžaduje výživnejšie a hutnejšie textúry, ktoré jej poskytnú dostatočnú hydratáciu. K tomu treba prihliadať aj na citlivosť pokožky, vek alebo sezónu, pretože potreby pleti sa môžu meniť v závislosti od vonkajších podmienok.

Pozri aj: VIDEO: Test noviniek Dermacol Think Pink – nové tónovacie krémy, sypký púder aj oleje na pery

Kvalitný pleťový krém má tiež ochrannú funkciu. Pokožka denne čelí škodlivým vplyvom ako znečistenie ovzdušia, UV žiarenie či stres. Krém vytvára bariéru, ktorá pomáha minimalizovať tieto faktory, čím sa znižuje riziko vzniku vrások, pigmentových škvŕn alebo iných nedokonalostí. Okrem toho obsahuje aktívne zložky, ako sú antioxidanty alebo vitamíny, ktoré podporujú obnovu buniek a stimulujú tvorbu kolagénu.

Správne používanie pleťového krému je rovnako dôležité ako jeho výber. Krém by sa mal nanášať na čistú a tonizovanú pleť, aby mohli jeho účinné látky lepšie preniknúť do hlbších vrstiev pokožky. Pravidelnosť je kľúčová – ráno i večer by mal byť krém aplikovaný s jemnou masážou, aby sa podporil krvný obeh a vstrebávanie. Tiež je dobré zohľadniť zloženie krému, či obsahuje SPF ochranu, ak ho používate počas dňa.

Pripravili sme si pre vás video, v ktorom tieto dôležité informácie o pleťových krémoch zhrnieme a dáme vám aj tipy na kvalitné denné krémy na tvár. Každý z nich je iný a poskytuje špecifické výhody pre rôzne typy pleti. Viac vo videu!

Pozri aj: Voda, hory alebo kniha? Vychutnajte si relaxáciu podľa svojho znamenia zverokruhu!

Poď sa pozrieť na overené denné pleťové krémy:

Pleťové krémy z videa:

GERnétic SYNCHRO 2000

GERnétic SYNCHRO

Sothys Hydra hydratačný krém

SHIR Hydratačný krém na tvár s CBD

Juvena Juvenance Epigen pleťový krém

Anketa: Máš svoj obľúbený pleťový krém alebo krémy striedaš?

Odpovedal 1 čitateľ

0%
0%
100%
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE