Nové dobrodružstvá v Ríme aj Paríži: Emily in Paris pokračuje v 5. sérii

Emily in Paris 5 séria

Fanúšikovia Emily in Paris sa môžu tešiť! Netflix oficiálne potvrdil piatu sériu. Emily Cooper sa teda bude prechádzať nielen Parížom, ale aj Rímom, kde v štvrtej sérii začala pracovať. Tvorkyňa seriálu Darren Star zdôrazňuje, že Emily bude mať aj naďalej výraznú prítomnosť v Paríži, ale jej nové dobrodružstvá v Taliansku prinesú seriálu úplne nový náboj. Sme plní očakávaní.

Štvrtá séria, ktorá mala premiéru v auguste, bola obrovským hitom a dosiahla prvé miesto na globálnych rebríčkoch Netflixu, pričom sa udržala v Top 10 počas štyroch týždňov v 93 krajinách. Celkovo si ju počas prvých štyroch dní pozrelo takmer 20 miliónov divákov. Toto je iba jasným signálom, že diváci stále milujú Emilyine príbehy, jej módne dobrodružstvá a milostné vzťahy.

Inšpirujte sa: Jeseň 2024 na Netflixe – 9 tipov na hity a novinky, ktoré sa oplatí vidieť!

Čo môžeme očakávať od piatej série?

Prítomnosť Emily v Ríme nie je len o rozširovaní pracovného života, ale aj o nových životných skúsenostiach. Okrem toho, že tam otvorila pobočku pre parížsku agentúru, sa môžeme tešiť aj na vývoj vzťahu s Marcellom. Aj vy ste si všimli tú silná romantickú iskru? Rozhodne tam je! Ich romantický vzťah sa bude v novej sérii ďalej rozvíjať, pričom sa Emily bude snažiť udržať lepšiu rovnováhu medzi pracovným a osobným životom.

Zároveň však nemôžeme zabudnúť na jej bývalého, sympatického kuchára Gabriela. Po sérii nedorozumení si uvedomuje, že chce byť s Emily a bojovať za ich vzťah. Tento zlom v deji vytvára základ pre napätie v nasledujúcej sérii, keďže sa Emily bude musieť rozhodnúť medzi dvoma mužmi. Napätie medzi dvoma mužmi a ďalšie rozhodnutia Emily ... uff.

Bude vás zaujímať: Čo si obliekla Emily v druhej časti seriálu? Pozrite si najzaujímavejšie outfity!

Emily in Paris 5. séria
INSTAGRAM / @emilyinparis

Jedno je jasné, seriál Emily in Paris pokračuje v kombinácii šarmu, lásky a európskych dobrodružstiev, ktoré si diváci zamilovali. No a aby sme nezabudli, okrem prepletených vzťahov a napätia, môžeme istotne očakávať aj nádherné módne kreácie, ktoré sú pre seriál typické.

Odporúčame aj: Ako to vyzeralo na premiére 4. série Emily in Paris? Armani Privé, Schiaparelli Couture a viac!

Piata séria prinesie pre Emily ďalšie zaujímavé rozhodnutia, napätie v milostnom živote a, samozrejme, nádherné prostredia Paríža aj Ríma. Seriál zostáva verný svojmu šarmu, ktorý oslovuje divákov po celom svete. Nezabudnite si pripraviť popcorn, pretože piata séria sľubuje nové a nečakané zápletky, ktoré určite nebudete chcieť zmeškať! Ostáva už len otázka, či Emily zostane v Paríži, alebo si vytvorí nový domov v Taliansku.

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @emilyinparis

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE