Prvý novembrový deň je za nami, vhupli sme do pracovného víru a nepochybne sa nám všetkým cnie za letnými dovolenkami, slnkom či grilovačkou. November však býva bláznivý a tak so sebou aj tentokrát priniesol možno posledné hrejivé slnečné lúče tohto roka. Využite neskoré babie leto či chladné večery a spomeňte si na letné posedenia s našimi chutnými jednohubkami! Pečené zemiaky, obaľované v cesnakovej slaninke, potešia nejedného maškrtníka.
Odporúčame: RECEPT: Cuketové závitky s klobáskou
Ingrediencie
Na prípravu budeme potrebovať:
- nové zemiaky (čo najmenšia veľkosť)
- cesnakovú slaninu
Postup prípravy je veľmi jednoduchý. Čo najmenšie zemiaky umyjeme, obalíme v plátkoch cesnakovej slaninky a zo spodu prepichneme špáradlom, aby sa nám slaninka nerozbalila. Pokiaľ máte k dispozícii väčšie zemiaky, môžete ich napríklad na striedačku napichať na špajdľu, pripraviť si rýchle špízy a jednoduché pohostenie pre hostí je na svete. Dobrú chuť!