Hollywoodske hviezdy, ktoré prekonali závislosti a vrátili sa silnejšie

Justin Theroux a Jennifer Aniston

Svet Hollywoodu rozhodne nie je ružový. O tom vedia svoje aj celebrity, ktoré sa v mladom veku vyniesli na výslnie. Veľká sláva im priniesla najrôznejšie závislosti, s ktorými sa bojuje ťažko. Avšak, s veľkým úsilím a potrebným odvykacím obdobím sa tieto celebrity dokázali zbaviť svojich zlozvykov a dnes sú na tom lepšie než kedykoľvek predtým.

Poďte sa spolu s nami pozrieť, ktoré svetové hviezdy sa nachádzajú na tomto zozname. Našťastie, všetky nižšie spomenuté mená dokázali prekonať svoje závislosti a posunuli sa ďalej, čo im prinieslo úspech, či už vo filmovom, alebo speváckom priemysle.

Celebrity, ktoré si prešli závislosťami

Angelina Jolie

Herečka niekoľkokrát bojovala so zraneným srdcom, no okrem toho si prešla závislosťou na drogách a poruchami príjmu potravy. Pred natáčaním Tomb Raidera sa dokázala zotaviť, žiaľ, dnes ešte stále bojuje s PPP (poruchami príjmu potravy).

Prečítajte si: Victoria’s Secret sa vrátila s veľkým treskom! Čo sa zmenilo?

Angelina Jolie
Depositphotos

Eminem

Americký rapper mal vážne problémy s užívaním drog, najmä s liekom Ambien, ktorý mu spôsobil výpadky pamäte. V roku 2007 sa predávkoval a po hospitalizácii sa rozhodol natrvalo zotaviť. Svoje prvé mesiace po hospitalizácii popísal ako veľmi ťažké, no dnes je čistý a pokračuje v hudobnej tvorbe.

Daniel Radcliffe

Herec známy ako Harry Potter bojoval s alkoholizmom dokonca počas natáčania filmov o Harrym Potterovi. Od roku 2015, kedy bol jeho stav najvážnejší, sa mu podarilo nájsť riešenie v pravidelných prechádzkach a čerstvom vzduchu.

Drew Barrymore

Kvôli tlaku slávy sa Drew Barrymore dostala do závislosti na alkohole už vo veku 13 rokov, čo viedlo až k predávkovaniu. Po osem mesačnej odvykačke sa jej podarilo túto závislosť prekonať a vrátiť sa k hereckej kariére, ktorú zvláda bravúrne.

Robert Downey Jr.

Pred svojou ikonickou rolou Iron Mana prežíval roky závislosti, čo mu spôsobilo zdravotné aj právne problémy. Strávil čas vo väzení a absolvoval viaceré odvykacie liečby. Nakoniec to zvládol a napriek tomu, že kvôli závislostiam prišiel o významné príležitosti, dnes pokračuje v úspešnej kariére.

Larry Hernández

Tento spevák mal problémy s alkoholom už od svojich 16 rokov. Až keď mal takmer 40 rokov, dokázal s pitím úspešne skoncovať. Vďaka stretnutiam anonymných alkoholikov, ktoré absolvoval, si uvedomil svoju závislosť a dokázal sa zotaviť.

Demi Lovato

Demi Lovato začala svoju profesionálnu kariéru, keď mala len osem rokov a prakticky celý život strávila v šoubiznise. To sa ale otočilo proti nej, keďže sa stala závislou na alkohole, keď mala iba 17 rokov. Trpela tiež vážnymi problémami, ktoré súviseli s drogami, čo ju doviedlo k predávkovaniu a následnej hospitalizácii.

Bude vás zaujímať: Jennifer Lopez s Benom Affleckom v súdnom spore: Majetkové konflikty o nemalé milióny!

Demi Lovato
Depositphotos

Steven Tyler

Spevák kapely Aerosmith mal problémy s drogami počas najväčšieho úspechu kapely. V roku 1986 sa rozhodol pre odvykaciu liečbu, keďže jeho kariéra visela na vlásku. Po relapse v roku 2009 sa mu opäť podarilo zotaviť a dnes je úplne čistý.

Ozzy Osbourne

Spevák mal počas svojej kariéry problémy s drogami, čo ho doviedlo k vylúčeniu z kapely Black Sabbath. No priznal, že najhoršia bola jeho závislosť na sexe, ktorá takmer zničila jeho manželstvo so Sharon Arden.

Jennifer Aniston

Herečka Jennifer Aniston sa najskôr potýkala so závislosťou na tabaku, no neskôr sa k tomu pridala aj závislosť na alkohole. Dnes svoju nikotínovú závislosť udržiava pod kontrolou najmä vďaka pravidelnému cvičeniu a pohybu.

Slash

Gitarista kapely Guns N’ Roses experimentoval s drogami už od detstva a po rokoch zdravotných problémov sa mu v roku 2006 konečne podarilo postaviť na pódium v triezvom stave. Počas svojho života čelil niekoľkým nepríjemným scénam a zdravotným problémom. Od zástavy srdca až po 6-sekundovú klinickú smrť z predávkovania heroínom. Nakoniec svoju závislosť prekonal vďaka svojej manželke Perle Ferrar, s ktorou sa oženil v roku 2001.

Matt Damon

Herec bol závislý na cigaretách, kým neuvidel fotku, na ktorej jednu fajčí. Tento nepríjemný pohľad ho prinútil prestať. Vyhľadal pomoc v podobe hypnózy, čo mu pomohlo skoncovať s tabakom. Inšpiroval aj svojho priateľa Bena Afflecka, aby urobil to isté.

Ben Affleck

Affleck mal vážnejšie problémy s alkoholom. V roku 2018 absolvoval 40-dňovú liečbu v odvykacom centre. Hoci sa už v minulosti snažil liečiť, naposledy priznal, že boj so závislosťou je celoživotná výzva.

Britney Spears

Speváčka sa počas svojich dvadsiatych rokov dostala do problémov s drogami, čo jej spôsobilo zdravotné komplikácie a odchod z verejného života na dva roky. Vďaka pomoci svojho otca sa jej podarilo zotaviť a dnes je opäť aktívna.

Samuel L. Jackson

Herec Samuel L. Jackson užíval látky ako LSD, alkohol a marihuanu, až kým ho v roku 1991 nenašla jeho dcéra v bezvedomí na zemi. Odvtedy s drogami prestal a zameral sa na svoju hereckú kariéru, čo ho viedlo k niektorým z jeho najlepších filmových rolí.

Neprehliadnite: Taylor Swift oficiálne najbohatšou hudobníčkou sveta! Jej majetkom má takúto hodnotu...

Samuel L jackson a LaTanya Richardson
Depositphotos

Adele

V začiatkoch kariéry mala speváčka Adele problémy s alkoholom kvôli trémam, ktorým čelila pred vystúpeniami. Závislosť začala ohrozovať jej hlas a kariéru, no po narodení jej syna sa rozhodla definitívne s alkoholom skoncovať.

Keith Richards

Gitarista kapely Rolling Stones priznal užívanie drog, ktoré, ako tvrdí, mu pomohli vytvárať jeho najlepšie piesne. Hoci tvrdí, že to neľutuje, s užívaním drog už dávno s prestal.

Sting

Spevák kapely The Police si počas svojej kariéry prešiel krušnými chvíľami, opäť, kvôli užívaniu drog a alkoholu. To viedlo k nemalým problémom v osobnom živote. Jeho závislosť ho dokonca priviedla k ukončeniu vzťahu s manželkou. Napriek tomu sa mu podarilo zotaviť. 

Odporúčame aj: Margot Robbie boduje v inšpiratívnych tehotenských outfitoch. Ako sa pripravuje na príchod prvého potomka?

Tieto celebrity si prešli skutočne náročnou cestou k zotaveniu. No ich úspechy ukazujú, že s dostatočným odhodlaním je možné prekonať aj tie najťažšie závislosti a aj dnes inšpirujú milióny ľudí na celom svete.

Zdroj úvodnej fotky: Depositphotos


Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE